Калапи за кашкавал

Располагаме со калапи за кашкавал изработени од полипропилен во над педесетина различни форми и големини наменети за производство на кашкавал со тежина од 300гр до 9 кг. Високиот квалитет на калапите овозможува повеќегодишно користење без можност за оштетување. Блик Пак е овластен застапник за Р. Македонија на Sorokov Instruments како производител на истите.

КВАЛИТЕТ, ПРОИЗВОД И УСЛУГА