Термособирачки вакуум кеси

Овој тип на кеси го користи истиот метод на пакување како вакуум кеси но по изложување на топла вода кесите се сoбираат околу производот и му даваат совршен изглед на продуктот. Термособирачки кеси се високо бариерни со одлична провидност и отпорност на удари и пробивање. Во нашата програма имаме и специјални термособирачки кеси кои се наменети за зреење на кашкавалите

НАПРАВЕТЕ ВАШИОТ ПРОИЗВОД ДА СЕ ИСТАКНЕ МЕЃУ ОСТАНАТИТЕ