Висококвалитетни бариерни фолии за вакумирање на термоформирачки машини за вакуум пакување

Сите наши производи се направени од комплексни комбинации на полимери кои овозможуваат отсуство на влажност и специфични гасови од една страна, а од друга страна добро запечатена средина која ја продолжува трајноста на продуктот во малопродажба. Овој вид на фолии е совршен за пакување на секаков вид на месни и млечни производи. Горни и долни фолии за термоформирачки вакуум линии се достапни во сите димензии и дебелини. Горните фолии кои ги нудиме може да бидаат печатени во осум бои во full color и се достапни и во верзија со лесно отварање(easy peel). Предности на користење на висококвалитетните бариерни фолии за вакуум пакување на термоформирачки машини за пакување се:
- Пониска цена на чинење на пакување
- Висок степен на автоматизација во пакување
- Можност за личен дизајн на фолии за пакување
Особености и бенефити на висококвалитетни бариерни фолии за вакуум пакување на термоформирачки машини за пакување :

- Извонредни можности за обликување
- Широк дијапазон на степен на трансмисија на кислород
- Извонреден изглед на спакуваниот производ
- Висок степен на отпорност кон удари и пробивање
- Задржува цврстина на температури на мрзнење

КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА ОД ИДЕЈА ДО ПРОДАЖБА