Машини за вакуум пакување

Блик пак е oвластен дилер на холандската компанија Henkovac. Henkovac е светски познат бренд за производство на вакуум машини кои се лесни за користење и одржување и се познати по големата издржливост и отпорност. Располагаме со широк избор на коморни машини за вакуум пакување со различен капацитет: најмали кои се користат во маркети и мали производства, до машини кои можат да ги задоволат потребите и на најголемите капацитети.

МОЖНОСТ ДА ИМАТЕ ИЗВОНРЕДНО СПАКУВАН ПРОИЗВОД